page_banner

Spojte ruce a stůjte spolu!Hecin podporuje boj Šanghaje proti COVID-19.

Večer 27. březnath, Šanghajská pracovní skupina pro prevenci a kontrolu COVID-19 oznámila, že město zavede opatření ke kontrole rizik a provede rozsáhlý screening nukleových kyselin s řekou Huangpu jako hranicí.

novinky3

V první fázi byly Pudong, Pudong South a přilehlé oblasti uzamčeny a od 27. března prošly screeningem nukleových kyselin.thdo 1. dubnasta byly odemčeny v 5 hodin ráno 1. dubnast.Mezitím byly klíčové oblasti v Puxi nadále uzamčeny.

nový1
nový2

Ve druhé fázi byl Puxi uzamčen a podstoupil screening nukleových kyselin od 3 hodin ráno 1. dubnast do 3 hodin ráno 5. dubnath.

Od 9:30 30. březnathV roce 2022 bylo celostátně 270 858 potvrzených případů COVID-19 a situace v oblasti prevence a kontroly epidemie je hrozivá.Počet nových potvrzených případů denně v Šanghaji stále roste, přičemž tři po sobě jdoucí dny je více než 3000 asymptomatických infekcí.Prevence a kontrola epidemie v Šanghaji je pod obrovským tlakem.

Populární věda:

V souladu se zásadou „život na prvním místě, lidé na prvním místě“ Hecin rychle zmobilizoval zdroje a zorganizoval své zaměstnance, aby podpořili Šanghaj množstvím materiálů pro prevenci a kontrolu epidemií, čímž přispěl svou silou k rychlé kontrole epidemie a rozsáhlého testování nukleových kyselin.

zprávy
novinky5

Čas odeslání: 17. května 2022